Julen 2021

Upplev julen på Atelier Torbjörn Tillander. Kliv in i värmen och njut av ädelstenarnas skimmer. Hos oss hittar du gåvor som varar i generationer framöver.

Välkommen till vår julvärld på Glogatan. Under tidigare år har vi begränsat julen till skyltfönstren, men i år väcks julens magi till liv även inne i affären. Julen är för oss den mest brådskande tid, men samtidigt den absolut roligaste. Det är en tid då många av er, våra kunder, tittar in I affären med förväntan inför helgerna. Ni ger oss en inblick I era liv och låter oss inspireras av era jultraditioner.

Julen är den härligaste tiden i vår butik

Tina Tillander

I år har vi förberett tre härliga julklappsidéer att inspireras av. 

Sparkling colours
Våra tomtar har tillverkat några nya hängen i olika färger. Hängena har en bred, mjuk infattning och lämpar sig perfekt i ett litet paket under julgranen.

Young and Fun
Jenny Tillanders ungdomliga ringar samt det redan klassiska heritage-hänget. Ringarna är perfekta för minimalisten, men identifierar du dig mer som en maximalist kan du stacka ringar enligt egen smak.

Keshi love
Dessa otroligt bekväma, sportiga armband lämpar sig lika väl till vardags som till fest. Guldbollarna bryter av det klassiska pärlbandet och lyfter uttrycket. Pärlorna är obehandlade och etiskt odlade i Vietnam.